Avocat REMUS SIMBOTIN,   av.simbotin@yahoo.com
  Mobil: +40722574151
  Whatsapp: +40722574151
  Mobil: 0722574151
  Mobil: 0745 / 574 151
   Tel: 0268 / 418 880   Fax: 0268/ 418 880
Adresa: Strada Iuliu Maniu 43, et.1 cam. 110 Brașov, BV 500091
Remus Simbotin


Program Lucru:

L - V : 9:00 - 18:30
S - D : Inchis
Programari Telefonice:

L - V : 9:00 - 18:00
S - D : 12:00 - 15:00

Important:
Raspunsul acordat de catre Cabinetul de Avocat - Simbotin Remus la mesajul trimis de dumneavoastra, are ca scop informarea si orientarea la modul general, fara sa genereze o relatie contractuala avocat - client si fara sa creeze obligatii reciproce.
Astfel, ramane la latitudinea dumneavoastra exclusiva sa actionati in consecinta, bazandu-va in intregime sau in parte pe sfatul primit.
Cabinetul de Avocat - Simbotin Remus nu va prelua nici o responsabilitate pentru orice situatii ce s-ar putea ivi din luarea deciziilor dumneavoastra in baza informatiilor continute in raspunsul primit.
Orice fel de tip de consultanta ( cu exceptia celei de la distanta) se ofera NUMAI in baza unei programari prealabile telefonice , in concordanta cu timpul liber al clientului si agenda de lucru a avocatului, evitandu-se astfel situatiile deloc placute de suprapunere a doi sau mai multi clienti la aceeasi ora si ,totodata asigurandu-se confidentialitatea totala a discutiilor dintre client si avocat.
Programarile prealabile sunt de asemenea, o forma de respect pentru timpul clientului, acesta avand garantia ca va fi primit la ora stabilita, fara nici un minut intarziere.
Odata efectuata , programarea rezerva clientului cel putin o ora de consultanta de aceea , in masura in care, din orice motiv, clientul se razgandeste si nu se mai poate prezenta la ora stabilita, este rugat sa anunte cu cel putin trei ore inainte, pentru a nu prejudicia activitatea avocatului.
In masura in care apelul nu poate fi preluat, va rugam reveniti mai tarziu. Avocatul poate fi angajat intr-o consultatie juridica sau se poate afla in sala de judecata. Se poate oferi consultanta si prin intermediul postei electronice , dupa prezentarea , in detaliu , a spetei ( prin e-mail), stabilirea si achitarea onorariului de catre client in contul Cabinetului de avocat.
Analiza cazului se va efectua, in functie de complexitate, in ore sau zile lucratoare. La prezentarea onorariului, se va aduce la cunostinta solicitantului si timpul necesar realizarii lucrarii, luand in calcul si gradul de urgenta al acesteia.
Analiza cazului va cuprinde analiza documentelor, consecintele juridice si modalitatile de rezolvare ale acestuia ( in masura in care acestea exista).
NU SE OFERA CONSULTANTA GRATUITA, nici telefonic nici prin e-mail.